وبلاگ جامع مطالب و اخبار شنا
وبلاگی برای همه
تبلیغات وِیژه
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش امدید دوستان در این وبلاگ جدیدترین مطالب آموزشی و اخبار مربوط به ورزش زیبای شنا قرار داده خواهد شد. در ضمن دوستانی که مایل به همکاری در نویسندگی وبلاگ داشته باشند میتونند از قسمت پشتیبانی آنلاین و یا نظرات اعلام کنند...
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
شنبه 30 دی 1391برچسب:, :: 12:41 :: نويسنده : علی محمدی

مـی تـوانید شکم خود را به راحتـی آب کنید: راهـنـمـای 4 قسمتی ما برای خوردن، آشامیدن، و ورزش کردن شما رادر هر زمان آماده پوشیدن لباس دلخواهتان می کند.           

 

http://www.independent.ie/multimedia/dynamic/00161/stomach_161982t.jpg

 

غذاهایی که شکم شما را آب می کنند‌ :

قطع مصرف هله هوله
دکـتر "لزلی بونسی" از دانشگاه پترزبورگ، بخش پزشکی اظــهار می دارد: "بسیاری از آبنبات ها و اسنک ها شامل گـلیسـیرین و شــکر بالایی هسـتند. در معده به طور کاملهضم نمی شوند و این امر سبب می شود که شکم شما
نفخ کند."

 بدوید (در حدود 2 کیلومتر)
دکتر "دیانا تیلور" از دانشگاه کالیفرنیا، ایالت سنفرانسیسکو، بخش حفظ سلامتی معتقد است که: "ورزش های سنگین، فشار و تنش فراوانی را بر روی بدن شما وارد می آورند و همین امر موجب می شود که عضلات برای مدت زمان طولانی نرم و سست باقی بمانند. اما نرمش ملایم و متعادل (مثل یوگا و پیاده روی سریع) به آب شدن چربی ها سرعت می دهد و مشکل شما را در مدت زمان کمتری حل می کند."

در مصرف نمک و ادویه زیاده روی نکنید
مصرف بیش از حد ادویه جات و نمک ها باعث می شود که شکم شما نفخ کند. یک چهارم فنجان سس کچاپ سه برابر مقدار سدیمی که بدن شما در طول روز نیاز دارد، را فراهم می سازد.

 

 



ادامه مطلب ...

http://media5.irna.ir/1391/13911004/80470331/80470331-3570856.jpg

 

رخداد آسیب ها و صدمات در ورزش اجتناب ناپذیرند ، اما خوشبختانه این حوادث به ندرت تحدیه کننده ی حیات اند .هدف در باز توانی , بازگرداندن ورزشکار به شرایط انجام ورزش وشرکت در مسابقات است .

 

روند کار توان بخشی در طب ورزش به صورت تهاجمی بوده که هدف نهایی آن بهبود هرچه سریعتر ورزشکار و توانای انجام فعالیتهای ورزشی به شرط سلامتی کامل فرد می باشد .

اهداف کوتاه مدت در برنامه های توانبخشی عبارتند از :

 

1) انجام اقدامات و کمکهای اولیه پس از رخداد حادثه در جهت کاهش ویا جلوگیری از پیشرفت تورم .

 

2) جلوگیری ازایجاد یا تقلیل حس درد

 

3) بازگرداندن دامنه حرکات مفصلی (Range of motion)



ادامه مطلب ...
شنبه 30 دی 1391برچسب:, :: 12:20 :: نويسنده : علی محمدی

 

 



ادامه مطلب ...

بهترین بازیکن هفته هفتم لیگ برتر واترپلو با بیان اینکه رسانه ملی باید به تمامی رشته های تیمی نگاه یکسان داشته باشد تاکید کرد : کم توجهی رسانه ملی به رشته واترپلو انگیزه ها در بین بازیکنان این رشته را کاهش داده است.

http://www.irsf.ir/uploads/thumbnails/thum-c913c115765b49867d3-IMG_3448_1455.JPG

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، محسن جلیلی کاپیتان تیم واترپلو فولاد ماهان سپاهان که در نخستین دیدار از دور برگشت لیگ برتر واترپلو مقابل کوثر گیلان به عنوان بهترین بازیکن هفته انتخاب شد، ضمن بیان این مطلب مهمترین عامل صدرنشینی فولاد ماهان را پیروی از یک برنامه منظم و جدیت در تمرینات تیمی عنوان کرد.
وی افزود : در حال حاضر ما بیش از 8 ماه است که به صورت منظم و در تمام روزهای هفته تمرینات خود را با جدیت پیگیری می کنیم، این سطح تمرینات و جدیت در هیچ تیمی وجود ندارد که دلیل اصلی آن به موضوع مدیریتی در سطح باشگاه باز می گردد. وجود ثبات مدیریت در فولاد ماهان یکی از دلایل اصلی موفقیت های چند سال گذشته ما در واترپلو بوده ، اما واقعیت این است که در کشور باشگاههای زیادی نیستند که در واترپلو فعال هستند و از این رو در لیگ تیم های زیادی نیستند که بخواهیم آنها را مدعی بدانیم.
ملی پوش واترپلو در پایان خاطر نشان کرد : در حال حاضر رسانه ها تاثیر بسزایی در گسترش رشته ها و همچنین ارتقا جایگاه آنها در جامعه دارند. در این میان رسانه ملی تاثیر بیشتری دارد اما بنده به عنوان یک واترپلو ئیست باید بگویم رشته ما علی رغم آنکه یک رشته تیمی و توپی است متاسفانه صدا و سیما نگاه برابری با سایر رشته های غیر فوتبالی ندارد و قطعا این نیاز وجود دارد که رسانه ملی به رشته های تیمی نگاه یکسان نگاه داشته باشد.

در نشست دو روزه اعضای کمیته فنی شنا ، تقویم ورزشی سال 92 این رشته تهیه و تدوین خواهد شد .

http://www.irsf.ir/uploads/thumbnails/thum-64367502621fc2bf520-IMG_5964_1459.JPG

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا ، در این نشست که در حاشیه مرحله دوم مسابقات شنای باشگاههای کشور و طی روزهای 28 و 29 دی ماه درمحل استخر مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار خواهد شد ، اعضا ضمن بحث و بررسی پیرامون وضعیت موجود شنای کشور تقویم ورزشی سال 92 را تدوین خواهند کرد.

در این جلسه همچنین اعضای کمیته فنی به منظور شرکت تیم ملی شنا در مسابقات کشورهای اسلامی و مسابقات جهانی به بحث و برنامه ریزی خواهند پرداخت .

نشست اعضای کمیته فنی شنا با حضور فرشاد کرمی دبیر کمیته فنی و اعضای این کمیته شامل ؛ مجید مشتاق عشق ، عباسعلی کشتکار ، رضا حبیبی ، خشایار حضرتی ، محسن سمیع زاده ، فرهاد خائفی ، مسعود داودی ، بکتاش قیدی و حامد رضا خانی برگزار خواهد شد .

 

اعضای کمیته فنی شیرجه در نشست هفته جاری برنامه های قهرمانی و زیر ساختی این رشته را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، در این نشست که به ریاست امید حدیقی و با حضور اعضای این کمیته شامل ؛ محمد رضا شکول، غلامرضا خیبری نژاد، غلامرضا میرزاخانلری، حمید ساریخانی ، حسین حیدرپور و تقی عسگری برگزار خواهد شد ، اعضا ضمن بررسی مسائل جاری ، پیشنهادات خود جهت تدوین برنامه های آتی شیرجه کشور در ابعاد قهرمانی و زیر ساختی را ارائه خواهند کرد .

در این نشست همچنین آئین نامه مسابقات شیرجه باشگاههای کشور تنظیم و بخشنامه مسابقات قهرمانی کشور رده سنی کمتر از 11 سال نهایی خواهد شد .

نشست اعضای کمیته فنی شیرجه ساعت 14 روز سه شنبه در محل سالن جلسات استخر سه گانه 9 دی برگزار خواهد شد .

شنبه 30 دی 1391برچسب:, :: 12:13 :: نويسنده : علی محمدی

 

سرپرست فدراسیون شنا ، شیرجه و واترپلو با انتقاد از بی توجهی رسانه ملی به رشته پایه شنا گفت : صدا و سیما با نگاه ویژه به رشته های پایه می تواند به توسعه این ورزشها و رشد دیگر رشته های ورزشی کمک کند .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا ، برانوش نیک ‌بین ضمن بیان این مطلب افزود : رشته های پایه ای نظیر شنا از کم توجهی رسانه ها رنج می برند و این در حالی است فوتبال اغلب زمان برنامه های صدا و سیما و صفحات روزنامه های ورزشی را به خود اختصاص داده و متاسفانه این رشته هم با وجود هزینه های سنگین نتوانسته انتظارات مردم را برآورده کند .

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: از روزی که مسئولیت فدراسیون را برعهده گرفته ام براساس تقویمی که توسط مجمع تصویب شده بود برنامه های فدراسیون را انجام داده ایم، فقط در مسابقات قهرمانی آسیا در رده بزرگسالان و جوانان به دلیل اینکه محروم بودیم نتوانستیم شرکت کنیم اما در تمام مسابقات جهانی و اردوهایی که داشتیم برنامه‌های خود را انجام دادیم. در کنار آن کلاس مربیگری هم برگزار کردیم. در کل می‌توانم اذعان کنم 95 درصد برنامه‌های خود را انجام دادیم.

سرپرست فدراسیون شنا افزود: امیدوارم تا پایان سال به تمامی تعهدات خود عمل کنیم. همچنین تا پایان سال مسابقات قهرمانی کشور در رشته واترپلو را نیز در پیش خواهیم داشت.



ادامه مطلب ...

سند راهبردی و چشم انداز 4 ساله فدراسیون شنا ، شیرجه و واترپلو با هدف برنامه ریزی و حضور شایسته در رویدادهای مهم آسیایی ، جهانی و المپیک تدوین خواهد شد .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا ، بر اساس تاکید وزارت ورزش و جوانان مبنی بر ارائه برنامه مدون 4 ساله از سوی فدراسیون های ورزشی ، فدراسیون شنا با رویکرد حضور شایسته در بازیهای آسیایی 2014 اینچوان کره جنوبی ، دومین دوره بازیهای المپیک جوانان نانجینگ چین ، سومین دوره بازیهای کشورهای اسلامی در اندونزی ، المپیک 2016 برزیل و ... سند راهبردی سه رشته شنا ، شیرجه و واترپلو را تدوین خواهد کرد .

در این سند راهبردی ضمن تشریح وضعیت موجود ، اهداف ، برنامه ها ، چالش ها ، نیازها ، امکانات با در نظرگرفتن عوامل تاثیر گذار درون سازمانی و بیرون سازمانی تدوین خواهد شد .

بر این اساس محسن رضوانی و محسن سمیع زاده دبیر و مدیر اجرایی فدراسیون شنا در نشستی با روسای کمیته های فنی خواستار تدوین برنامه 4 ساله با پیش بینی ملزومات ، نیازها ، امکانات و ابزارهای لازم برای تحقق اهداف مورد نظر در برنامه شدند .

قرار است پس از جمع بندی برنامه های پیشنهادی کمیته ها و اعتبارات مورد نیاز این طرح جهت تصمیم گیری نهایی و اجرایی شدن به وزارت ورزش و جوانان ارائه شود .

درنشست کمیته های فدراسیون شنا نادر غفوری (رئیس کمیته فنی واترپلو) ، امید حدیقی (رئیس کمیته فنی شیرجه) ، فرشاد کرمی (دبیر کمیته فنی شنا)، مسعود رضوانی (رئیس کمیته داوران واترپلو) ، زهرا سلیم زاده (نماینده کمیته بانوان) ، نرگس جعفری (نماینده کمیته شنا) ، زهرا اصغرپور (مسئول هماهنگی کمیته ها) حضور داشتند .

شنبه 30 دی 1391برچسب:, :: 12:12 :: نويسنده : علی محمدی

 

 

فینا بهترین های شنای جهان در سال 2012 را معرفی کرد/ فلپس همچنان در صدر
فدراسیون بین المللی شنا (فینا)، بهترین های سال 2012 را در پنج رشته شنا، شیرجه، واترپلو، شنای موزون و شنا در آب های آزاد اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا ، سایت رسمی فدراسیون بین المللی شنا، ˈفیناˈ برای سومین سال متوالی بهترین های شنای دنیا را در دو قسمت مردان و زنان معرفی کرد.

این شناگران به ابتکار ˈمجله جهانی ورزش های آبی فیناˈ و پس از رای گیری از 202 فدراسیون عضو فدراسیون بین المللی و همچنین روزنامه نگاران و کارشناسان رشته شنا انتخاب شده اند.

بر اساس این نظرسنجی، ˈمایکل فلپسˈ اسطوره شنای آمریکا به عنوان بهترین شناگر جهان در یک سال گذشته انتخاب شده است.

نتایج رای گیری برای انتخاب بهترین شناگران سال 2012 جهان در پنج رشته به شرح زیر است:



ادامه مطلب ...
شنبه 30 دی 1391برچسب:, :: 12:9 :: نويسنده : علی محمدی

http://saremmagazine.com/Uploads/NewsPics/article-page-main-ehow-images-a02-4p-i4-swim-during-pregnancy-800x800.jpg

 

 چکيده
 دراين جا به کليات شنا در بارداري، فوايد آن در اين دوران و نيز  بايدها و  نبايدهاي شنا در بارداري شامل نکات ايمني و مواردي که در سه ماهه هاي مختلف بارداري، در هنگام شنا کردن بايد به آن توجه شود، و ...پرداخته ام .
پيش سخن
پرسش هايي که اغلب با آن روبرو مي شويم، از اين دست هستند:
آيا مي توانم در دوران بارداري شنا کردن را، آغاز کنم؟
آيا اگر پيش از بارداري شنا مي کرده ام، در بارداري مي توانم به آن ادامه دهم؟
آيا مي توانم در دوران بارداري از آب استخرهايي که کلر دارد، استفاده نمايم؟
آيا در دوران بارداري از مايو (لباس شنا) ي معمولي مي توان استفاده کرد يا مايو  هايي مخصوص اين کار وجود دارد؟
در چه مواردي براي خانم هاي باردار، شنا کردن ممنوع است؟
آيا شرايط و يا مدت شنا کردن در سه ماهه هاي مختلف بارداري با هم فرق دارد؟
  و ...
متن اصلي
بارداري  سبب تغييراتي در بدن  مي شود .برخي از اين تغييرات روي توانايي ورزش  کردن تاثير مي گذارد. هرچند بيشتر اين تغييرات، پس از زايمان به حالت طبيعي بر مي گردند. از طرفي، هورمون هاي مترشحه در دوران بارداري که سبب  شل شدن تاندون هاي نگه دارنده مفصل ها مي شوند، منجر به تحرک بيشتر مفاصل و در نتيجه افزايش خطر صدمه و آسيب  به آن ها مي گردند.

در دوران بارداري، برون ده قلبي (
CO) بين 30 تا 50 درصد افزايش مي يابد. فايده هاي کلي ورزش در دوران بارداري سبب مي گردد آن را به خانم ها در اين دوران توصيه کنيم . اين فوايد شامل : کمک به کاهش درد، يبوست، ورم و پف، افزايش انرژي، کمک به خواب بهتر، بهبود کشش، قدرت و تحمل عضلاني، بهبود خلق و خو  بهبود و تصحيح وضعيت ها (posture) و نيز ممکن است در پيش گيري از ديابت بارداري و درمان آن مفيد باشد.



ادامه مطلب ...

کمیته داوران فدراسیون شنا تشریح کرد؛

تراز فینا (FINA POINT) ملاک ارزیابی شناگران / تنها مقام اولی ملاک انتخاب بهترین شناگر نیست
کمیته داوران فدراسیون شنا نحوه محاسبه امتیازات شناگران در مسابقات رسمی را بر اساس شاخص "فینا پوینت" (fina point) تشریح کرد .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا ، کمیته داوران فدراسیون شنا از اسفند ماه سال 90 شاخص فیناپوینت را مبنای امتیازدهی به شناگران در کلیه مسابقات رسمی اعلام کرد که مطابق با شیوه ای است که فدراسیون بین المللی شنا برای محاسبه امتیاز شناگران بکار می گیرد .

این شیوه محاسبه ملاک واقعی تری از عملکرد فنی شناگران را نشان می دهد و معیار مناسبی برای مقایسه شناگران محسوب می شود .

تشریح مقیاس امتیازدهی فدراسیون جهانی شنا
فینا پوینت یا همان تراز فینا ، عددی بدون واحد است که برای مقایسه شناگران هر ماده با یکدیگراستفاده می شود. این تراز از سال 2008 به عنوان مقیاسی جهانی برای رتبه بندی و ارزیابی شناگران توسط فدراسیون جهانی شنا ارائه شده است.

* عدد 1000 ، امتیاز رکورد پایه شناگران
فدراسیون جهانی شنا هر ساله جدولی را به عنوان جدول تراز فینا (FINA POINT TABLE) ارائه می دهد که در آن زمان پایه برای هر ماده از شنا ، برای آن سال درج شده است که این رکورد پایه ، ترازی معادل 1000 دارد. شناگرانی که بتوانند شنای خود را با این زمان به پایان برسانند امتیاز 1000 را کسب خواهند نمود.
این جدول شامل دو بخش رکورد پایه برای ماده های شنا در مسابقات مسافت کوتاه (SC) و رکورد پایه برای ماده های شنا در
مسابقات مسافت بلند (LC) برای آقایان و خانمها به تفکیک جنسیت است .
تراز فینا عددی است که بر اساس رکورد هر شناگر برای او محاسبه می شود، بصورتی که برای شناگران نخبه در سطوح المپیک و قهرمانی جهان این عدد به سمت عدد 1000 و یا بالاتر (برای رکورد داران) و اعداد پایین تر برای شناگران سطوح پایین و ضعیف تر بدست می آید.
برای محاسبه این تراز از فرمول زیر استفاده میگردد:

P=1000 X (B/T)^3
p:تراز فینا
B:تراز پایه
T:رکورد شناگر

با توجه به اینکه فرمول تراز فینا ، تابعی از توان عدد 3 است ، می توان انتظار داشت که فاصله ترازها برای رکوردهای نزدیک به رکورد پایه و یا بالاتر ، بیشتر باشد و این فاصله برای رکورد شناگرانی که فاصله زیادی با رکورد پایه دارند کمتر است . با توجه به توضیحات فوق ، تشابه تراز فینا برای رکوردهای خیلی ضعیف و نزدیک به هم بیشتر متصور می باشد.
لازم به ذکر است که از سال 2009 میلادی و بر اساس تأکیدفدراسیون جهانی شنا، اعداد تراز فینا به سمت عدد پایین گرد می شوند در صورتی که پیش این سال، تمامی ترازها با دقت یک صدم محاسبه و ارائه می شدند.

* تنها مقام اولی ملاک انتخاب بهترین شناگر نیست
در پایان خاطر نشان می شود بر اساس امتیازبندی فیناپوینت ، صرفا کسب عنوان برتر شناگر در هر ماده نشانه عملکرد فنی بهتر وی نیست و بر این اساس شناگران برای کسب بالاترین جایگاه می بایست تلاش کنند تا بیشترین امتیاز با شاخص فیناپوینت را بدست آورد .

مرحله دوم از دهمین دوره مسابقات شناي قهرماني باشگاههاي كشور- جام خليج فارس- از فردا پنجشنبه 28 دی ماه در تهران آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومي فدراسيون شنا ، بر اساس اعلام كميته فني شنا مرحله دوم از دهمين دوره مسابقات شناي قهرماني باشگاههاي كشور (جام خليج فارس) طی روزهاي پنجشنبه و جمعه (28 و 29 دی) در دو نوبت صبح و عصر در استخر ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.

اين مسابقات در چهار مرحله برگزار می شود و شناگران تیمها در هر مرحله در 20 ماده و طي دو روز با یکدیگر به رقابت می پردازند . در پایان مرحله اول این رقابتها که با شرکت تیم های مقاومت بسیج ، نفت تهران ، استخر نیل، نفت امیدیه، هیات شنای زنجان و شناگران پیشتاز البرز طی روزهای 30 آذر و اول دی برگزار شد ، تیم نفت امیدیه با 506 امتیاز در صدر جدول امتیازی این رقابتها قرار گرفت . تیم های مقاومت بسیج و نفت تهران به ترتیب با 452 و 355 امتیاز در رده های دوم و سوم جای گرفتند .

قرار است در مرحله دوم مسابقات شنای باشگاههای کشور تیم های پارالمپیک تبریز و ارتش نیز حضور یابند و مسابقات با شرکت 8 تیم برگزار شود .

بر اساس حکم برانوش نیك بین سرپرست فدراسیون شنا ، فرشاد كرمی دبیر كمیته فنی شنا و ملی پوش اسبق تیم ملی به عنوان نماینده فدراسیون بر مرحله دوم دهمین دوره مسابقات شنای قهرمانی باشگاههای كشور نظارت خواهد داشت . بنابر اعلام فدراسیون شنا ، شناگرانی که در این مسابقات موفق به جابجایی رکوردهای ملی شوند ، سکه طلا پاداش می گیرند .

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک ؛محسن رضوانی،سرپرست امور دبیری فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو در حاشیه مراسم اختتامیه سابقات واترپلو نوجوانان کشور ( رده سنی 12-11 سال) در جمع مربیان تیمهای شرکت کننده، با اشاره به توجه ویژه فدراسیون به رده های سنی پایه افزود:ورزشکارانی که امروز در رده های سنی 11-12و13-14 سال در حال فعالیت هستند آینده این رشته را خواهند ساخت ،در رشته ای مانند واترپلو برنامه ریزی نباید کوتاه مدت باشد از همین رو ما مصمم هستیم با یک برنامه ریزی اصولی و بلند مدت بوسیله همین نوجونان واترپلو ایران را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

وی در ادامه اظهار داشت:با توجه به حساسیت روحی ورزشکاران دراین رده های سنی نباید به چنین مسابقاتی نگاه نتیجه گرایانه داشت وبه همین دلیل تصمیم داریم از سال آینده مسابقات قهرمانی کشور در چنین رده هایی را با عنوان جشنواره برگزار کنیم و قبل از شروع مسابقات نیز کلینیکی آموزشی برای مربیان تیمها برگزار خواهیم کرد.

کاپیتان اسبق تیم ملی واترپلو در ادامه عنوان کرد: به منظور ارتقای سطح کیفی واترپلو کشور باید همین رده های سنی پایه را محور برنامه ها قرار دهیم و برای رسیدن به این مهم درحال تدوین برنامه ای هستیم که تمرینات تیمهای واترپلو در سراسر کشور هماهنگ و در عین با جدیدترین متدهای علم روز این رشته باشد.

شنبه 30 دی 1391برچسب:, :: 12:1 :: نويسنده : علی محمدی

رقابت های شنای بازی های المپیک با ثبت 2 رکورد جدید از سوی شناگران پیگیری می شود.

 

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران رقابت های شنای المپیک با ثبت 2 رکورد جدید پایان یافت در بخش 200 متر کرال پشت مردان تیلر کلاری از آمریکا با زمان 1 دقیقه و 53 ثانیه و 41 صدم ثانیه توانست رکوردی جدید در بازی های المپیک لندن ثبت کند.

ریوسوکه ایرس شناگر ژاپنی با زمان 1 دقیقه و 53 ثانیه و 78 صدم ثانیه به مقام دوم دست یافت.

رایان لاکتی از آمریکا با زمان 1 دقیقه و 53 ثانیه و 94 صدم ثانیه جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.

در بخش 100 متر آزاد زنان رانومی کرانوویجو شناگر هلندی موفق به شکست رکورد این مسابقات شد و با زمان 53 ثانیه رکورد جدید را ثبت کرد.

در پی این رقابت ها آلیکاندرا گراسی منیا از بلاروس با زمان 53 ثانیه و 38 صدم ثانیه در مقام دوم ایستاد.

تانگ یی از چین نیز با زمان 53 ثانیه و 44 صدم ثانیه به مقام سوم دست یافت.

شنبه 30 دی 1391برچسب:, :: 1:56 :: نويسنده : علی محمدی

شنا، مهارت یا ورزش شناور ماندن و حرکت، درون آب است. شنا کردن به معنی حرکت انسان، حیوانات بدون هر گونه کمک خارجی درون آب می‌باشد. آموختن شنا، علاوه بر تقویت جسم، در مواقع اضطراری و افتادن ناگهانی درون آب، زندگی انسان را نجات خواهد داد. بسیاری از حیوانات، هنگام تولد و به طور غریزی، قادر به شنا کردن هستند؛ اما انسان باید شنا کردن را یاد بگیرد.

یادگیرندگان شنا، تمرین‌های خود را اغلب در استخرهای کم عمق و کناره دریاها شروع می‌کنند. آنها ابتدا شناور ماندن روی آب و سپس حرکت‌های پا را می‌آموزند و در پایان حرکت‌های دست را نیز یاد خواهند گرفت. برای شنا کردن آسان و روان، شناگران در مفاصل اصلیشان، به انعطاف‌پذیری مطلوبی نیاز دارند.

شناگران تازه کار باید چگونگی حرکت‌های هماهنگ دست با نفس کشیدن را تمرین کنند. شناگران، معمولاً یک یا چند شنا می‌آموزند.

 

مشخصات استخر

استخر، محل خصوصی است برای شنا، شیرجه، و واترپولو که در اندازه‌های مختلف ساخته می‌شود. ولی، استخرهایی که در آنها مسابقات رسمی را برگزار می‌کنند باید دارای مشخصاتی معین باشد. این مشخصات از طرف فدراسیون بین المللی شنای آماتور، که آن را فینا (FINA) می‌خوانند به شرح زیر تعیین شده‌است:

1. طول: ۵۰ متر ؛ عرض: حداقل ۲۱ متر
2. عمق: حداقل ۸۰/ ۱ متر
3. شمار خطوط : ۸ خط (عرض هر خط ۵/ ۲ متر)

در استخرهایی که رکوردگیری می‌کنند، دمای آب باید ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد باشد

 

 



ادامه مطلب ...
جمعه 29 دی 1391برچسب:, :: 21:31 :: نويسنده : علی محمدی

 

کاهش درد وتناسب اندام با ورزش شنا

 

ورزشکاران برای بهبود آسیب هایی که در طول مسابقات به آنها وارد می گردد و همچنین برای رهایی از دردهای مفصلی، شنا را انتخاب می کنند. افرادی که دچار رماتیسم و یا سایر ناتوانایی های جسمی هستند، می توانند با استفاده از شنا، هم تناسب اندام خود را حفظ کنند و هم درد خود را تا میزان بسیار زیادی کاهش دهند.

 

 

با بدن خود خوب رفتار کنید

 

دکتر "رابرت راجرز" فیزیولوژیست و مدیر لابراتوار ورزشی دانشگاه نیومکزیکو، معتقد است که شنا برای همه افراد به ویژه کسانی که محدودیت های جسمانی داشته و قادر به انجام سایر ورزش ها نمی باشند، مفید است.

 

دکتر رابرت در ادامه اضافه می کند که: "شنا ورزشی است که در آن تمام عضلات بدن به کار گرفته شده و برای بیماران رماتیسمی، و کسانیکه اضافه وزن دارند، مناسب میباشد. شناور بودن در آب سبب می شود یک تناسب عمومی به بدن القا شود، فشار آب سبب می شود مفاصل سفت شده و خطر آسیب رسیدن به بدن در مقایسه با ورزش هایی که در خشکی انجام می شود پایین بیاید.



ادامه مطلب ...
جمعه 29 دی 1391برچسب:, :: 17:23 :: نويسنده : علی محمدی

 

شنا

 

اکثريت مردم اگر گرايشي به فوتبال يا بسکتبال نداشته باشند، براي ورزش کردن به سمت دستگاه هاي پياده روي مي روند. از آنجا که اين دستگاه ها معمولا در هر باشگاه ورزشي وجود دارد، براي آنها که مي خواهند ورزش کنند راحت ترين راه به نظر ميآيد. اما، اگر يک سري به استخر محلتان بزنيد، در آنجا با ورزشي کاملا متفاوت با ساير ورزش ها آشنا خواهيد شد.

حتما تا به حال شنيده ايد که شنا ورزشي بسيار عالي است، اما وقت براي يادگيري آن نگذاشته ايد. در اينجا ما اطلاعات لازم اوليه در رابطه با اين ورزش را در اختيارتان مي گذاريم.

 

 

انواع حرکات

 

انواع اصلي حرکات شنا شامل شناي آزاد، کرال سينه، پروانه و کرال پشت مي باشد که شناي پروانه دشوارترين اين حرکات به شمار مي آيد.

شناي آزاد که کرال جلو يا کرال استراليايي هم ناميده مي شود، کاملا از اسمش پيداست. در اين حرکت هيچ محدوديتي براي چگونگي حرکت دست و پا وجود ندارد. شما فقط بايد بتوانيد نيمي از بدن را بالاي آب نگاه داريد (به استثناي 15 متر اول و بعد از هر دور). اين حرکت احتمالا بهترين حرکت براي آنهاست که تازه شروع کرده اند. شناي آزاد براي 150 تا 180 پوند مايل حدودا 500 تا 700 کالري در ساعت مي سوزاند.

 

کرال سينه از طرف ديگر، حرکاتي کاملا تعريف شده و مشخص دارد. شانه ها بايد با آب در يک خط قرار بگيرند، و حرکات دست ها و پاها بايد با هم انجام شود و يک عمل را انجام دهند. دست ها از سينه دور شده و به دور بدن مي گردد و بعد دوباره به جاي اوليه باز مي گردد (پاها نيز دقيقا همين عمل را انجام مي دهند). اگر با اين حرکت يک ساعت شنا کنيد، حدود 750 کالري خواهيد سوزاند.

 

در طي حرکت پروانه دو دست از عقب به سمت هم حرکت مي کنند، از بالاي آب رد شده و به جلوي سر رسيده و بعد دوباره به زير آب مي روند. در اين حرکت پاها حرکت دلفيني انجام مي دهند. در اين حرکت ماهيچه هاي شانه کاملا درگير مي شوند و حرکتي کاملا دشوار است. به همين دليل پيشنهاد مي شود کساني که در شنا تجربه دارند سراغ يادگيري اين حرکت بروند و از آنجا که دشوارترين حرکت شنا به حساب مي آيد، بيشترين انرژي را مي گيرد و شما حدودا 800 کالري در ساعت خواهيد سوزاند.

 

در آخر حرکت کرال پشت در حالتي انجام مي شود که پشت شما روي آب قرار دارد. دست ها و پاها را مي توان به همان شيوه شناي آزاد حرکت داد و حداقل 500 کالري در ساعت خواهيد سوزاند. در اين حرکت بايد کاملا از موقعيت بدنتان داخل استخر مطلع شويد چون وقتي از پشت خوابيده ايد نمي توانيد جلوي خود را ببينيد.

 

فرض کنيد که قادر به انجام کليه اين حرکات هستيد، در اين حالت حرکت پروانه بهترين حرکت براي شما خواهد بود اگر قصد کاهش وزن داشته باشيد، اين حرکت عضله سازي نيز مي کند. به اين دليل که شما بيشترين حجم کالري را در يک ساعت خواهيد سوزاند و اين کمک مي کند که وزن بدن کاهش يابد.

 

اما اگر هدف شما از شنا کردن عضله سازي است، بايد اين ورزش را تا آخرين درجه شدت انجام دهيد، اما در زماني کوتاه تر. در اين حالت شما کالري هاي زيادي نخواهيد سوزاند، اما به ساختن ماهيچه کمک خواهيد کرد.

 


 



ادامه مطلب ...
جمعه 30 دی 1391برچسب:, :: 23:20 :: نويسنده : علی محمدی
تمام كودكان نیاز به تغذیه ای كامل و حاوی مواد مغذی دارند. ولی اگر فرزند شما ورزش می كند، نیاز به رژیم غذایی دقیقتری دارد.

تغذیه كودك در هنگام ورزش مغایرتی با تغذیه كلی ندارد، ولی شامل غذاهای مفیدتر برای بدن می باشد. همچنین داشتن رژیم غذایی خاص برای كودكان توصیه نمی شود. اگر فرزند شما تغذیه مناسبی داشته باشد، انرژی كافی را جهت فعالیتهای ورزشی دریافت می كند، اما در ورزشهایی كه طولانی مدت تر هستند (5/1 تا 2 ساعت) مانند شنا و ورزشهای دو، شما باید وسواس بیشتری را در انتخاب غذا جهت بالا بردن انرژی كودك خود به خرج دهید.

مرحله پیش از بلوغ و دوران بلوغ، یکی از بحرانی‌ترین دوره‌های رشد انسان محسوب می‌ شود. برای دستیابی به حداکثر راندمان رشد و نمو، انجام فعالیتهای ورزشی توأم با رعایت یک برنامه غذایی متعادل و مناسب به طور قوی توصیه و تاکید می ‌‌شود. علاوه بر تکامل جسمی و روانی و شکل‌گیری شخصیت، بالفعل شدن استعدادها مانند بروز مهارتهای تخصصی ورزشی نیز از ویژگیهای دوران بلوغ محسوب می ‌شود.

در دوران کودکی و پیش از بلوغ، ظرفیت انجام فعالیت‌های ورزشی در دختران و پسران به طور کامل با یکدیگر قابل مقایسه است، اما با پیشرفت مراحل بلوغ، تغییرات و واگرایی چشمگیری میان دو جنس آشکار می‌ شود.

چه در دختران و چه در پسران، فعالیتهای منظم ورزشی سبب دستیابی به حداکثر رشد ماهیچه ناشی از فرآیند بلوغ، افزایش توان هوازی و بی‌هوازی، افزایش توان کلی بدن، افزایش قدرت عضلانی و استقامت شده که همه این موارد معیارهای مهمی برای افزایش راندمان فعالیت‌های فیزیکی محسوب می ‌شود.

گسترش توانایی ها در پسران چشم گیرتر است، چون تجمع چربی بیشتر در بدن دختران طی بلوغ تا حدی سبب کاهش برخی تواناییهای ورزشی میشود.



ادامه مطلب ...

یك مربی همواره باید برنامه های تمرینی خود را از نظر اجرا تحت کنترل داشته باشد، تا بتواند یك ارزیابی صحیح از برنامه های داده شده به عمل آورد و چنانچه لازم باشد اصلاحات مورد نیاز را در برنامه تمرینی خود به عمل آورد. لذا باید در سه مرحله تمرینی یعنی: گرم کردن، تمرینات هوازی و تمرینات غیر هوازی ورزشکار را تحت کنترل داشته باشد تا دریابد که آیا به آنچه هدف برنامه تمرینی بوده است رسیده است یا خیر؟

ا چند روش می توان ورزشکار را کنترل نمود كه آیا به آن دامنه كار تعریف شده رسیده است یا خبر؟ برای مثال وقتی به تیم دستور گرم كردن می دهد باید كنترل كند كه آیا واقعاً بدن وی گرم شده است یا خیر؟ یا آیا در تمرینات هوازی در همان حد خواسته شده كار كرده است یا نه، زیرا ممكن است ورزشكار فراتر از خواسته مربی شدت كار را بالا برده و یا بر عكس، در آن شدت، كار نكرده باشد.

یكی از این روشها اندازه گیری سطح اسید لاكتیك خون ورزشكار است به این جهت که در فعالیتهای مختلف با شدتهای گوناگون، مقدار تجمع اسید لاكتیك در خون متفاوت می باشد. اما چگونه یك مربی می تواند در وسط تمرین اسید لاكتیك را اندازه گیری كند؟ پس راه آسانتری را باید جستجو نمود.

ساده ترین راه، اندازه گیری ضربان قلب ورزشكار است، یعنی با اندازه گیری ضربان قلب ورزشكار با پارامترهای از پیش تعیین شده، مثل سن و ضربان قلب ورزشكار در حالت سكون، می توان به این هدف رسید.

به عنوان مثال وقتی یک مربی به ورزشكار دستور گرم كردن (warm up) می دهد باید بداند که وی چه موقع آماده تمرین شده و یا اصطلاحاً گرم شده است. که این عمل می تواند به سادگی و از طریق محاسبه ضربان قلب ورزشکار بدست آید. به منظور محاسبه ضربان قلب ورزشکار در شرایط و مراحل مختلف تمرینی می توان از طرق زیر عمل نمود.

1- محاسبه ضربان قلب ورزشکار در گرم کردن:

  • HRmax = 220 - Age
  • HRreserve = HRmax - HRrest
  • HRwarm up = HRrest + 0.4 x HRreserve



ادامه مطلب ...
جمعه 29 دی 1391برچسب:, :: 1:19 :: نويسنده : علی محمدی

   

   



ادامه مطلب ...

آشنایی با صدمات ورزش شنا و توان بخشی آنها

                   فواید ورزش شنا از دیرباز شناخته شده است . شنا از معدود ورزش های هوازی است که تأکید آن بر قسمت های فوقانی بدن است و انعطاف پذیری کمتری برای آسیب به مفاصل ، عضلات و تاندون ها وجود دارد . مدت زیادی است که از آب درمانی برای کمک به تعدیل اختلالات روماتولوژی ، نورولوژی و اسکلتی استفاده می شود . ورزش شنا نیاز به قدرت در محدوده وسیعی از حرکات مفصلی به ویژه در شانه دارد.این ورزش ترکیبی از انعطاف پذیری ، کشش و تکنیک است . اگر یکی از این سه عامل مختل گردد فرد مستعد اسیب می شود . بکارگیری تکنیک خوب و حفظ آن در جلوگیری از ایجاد آسیب مهم است . یک مربی آگاه می تواند از بروز مسائل و آسیب های مزمن بکاهد . ارتباط نزدیک و مؤثر با پزشک می تواند امکان بهترین درمان همراه با کمترین وقفه را در تمرینات شناگر فراهم سازد . شانه ، زانو ، ساق پا ، آرنج و پشت به ترتیب محل های بروز آسیب در شناگران هستند که با برخی از این صدمات و نحوه برخورد با آنها آشنا می شویم . درد شانه در یک شناگر علل متعددی می تواند داشته باشد که در جدول زیر ذکر شده است .
علل درد کمربند شانه ای در شناگران گردن
شانه
ترقوه
ناهنجاری مادرزادی
بیماری دیسک
تومور ریه
تحت فشار بودن عصب
تومورهای استخوانی در آن ناحیه
آسیب نخاع
التهابی :
التهاب بورس - التهاب تاندون - التهاب سینوویوم
مکانیکی : نیمه در رفتگی - در رفتگی - عدم تعادل ماهیچه ای - چسبندگی کپسولی



ادامه مطلب ...

انواع اصلي حرکات شنا شامل شناي آزاد، کرال سينه، پروانه و کرال پشت مي باشد که شناي پروانه دشوارترين اين حرکات به شمار مي آيد.
شناي آزاد که کرال جلو يا کرال استراليايي هم ناميده مي شود، کاملاً از اسمش پيداست. در اين حرکت هيچ محدوديتي براي چگونگي حرکت دست و پا وجود ندارد. شما فقط بايد بتوانيد نيمي از بدن را بالاي آب نگاه داريد (به استثناي 15 متر اول و بعد از هر دور). اين حرکت احتمالاً بهترين حرکت براي آنهاست که تازه شروع کرده اند.

شناي آزاد براي 150 تا 180 پوند مايل حدوداً 500 تا 700 کالري در ساعت مي سوزاند.  کرال سينه از طرف ديگر، حرکاتي کاملاً تعريف شده و مشخص دارد. شانه ها بايد با آب در يک خط قرار بگيرند، و حرکات دست ها و پاها بايد با هم انجام شود و يک عمل را انجام دهند. دست ها از سينه دور شده و به دور بدن مي گردد و بعد دوباره به جاي اوليه باز مي گردد (پاها نيز دقيقاً همين عمل را انجام مي دهند). اگر با اين حرکت يک ساعت شنا کنيد، حدود 750 کالري خواهيد سوزاند.

در طي حرکت پروانه دو دست از عقب به سمت هم حرکت مي کنند، از بالاي آب رد شده و به جلوي سر رسيده و بعد دوباره به زير آب مي روند. در اين حرکت پاها حرکت دلفيني انجام مي دهند. در اين حرکت ماهيچه هاي شانه کاملاً درگير مي شوند و حرکتي کاملاً دشوار است. به همين دليل پيشنهاد مي شود کساني که در شنا تجربه دارند ســراغ يــادگيري اين حرکت بروند و از آنجا که دشوارترين حرکت شنا به حساب مي آيد، بيشترين انرژي را مي گيرد و شما حدوداً 800 کالري در ساعت خواهيد سوزاند.

در آخر حرکت کرال پشت در حالتي انجام مي شود که پشت شما روي آب قرار دارد. دست ها و پاها را مي توان به همان شيوه شناي آزاد حرکت داد و حداقل 500 کالري در ساعت خواهيد سوزاند. در اين حرکت بايد کاملاً از موقعيت بدنتان داخل استخر مطلع شويد چون وقتي از پشت خوابيده ايد نمي توانيد جلوي خود را ببينيد.



ادامه مطلب ...
جمعه 29 دی 1391برچسب:, :: 20:17 :: نويسنده : علی محمدی

نحوی استفاده از سونا

 

مدت: توصیه می­شود از کل زمان استفاده از استخر 75% اول به شنا کردن اختصاص یابد و 25% وقت مابقی به استفاده از سونا اختصاص داده شود. مدت زمان استفاده از سونا برای افراد تازه کار 5 تا 6 دقیقه در جلسات بعدی تا 15 دقیقه و برای افراد سالمند بیش از 5 دقیقه توصیه نمی­شود.  

 

مراحل استفاده

 

1- شستشوی بدن با آب گرم و صابون پیش از ورود به سونا به دلیل این که عمل تعریق بهتر صورت گیرد و بوی چرک و آلودگی­های سطح بدن بر اثر گرما متصاعد نشود.

 

2- استفاده از حوله مستطیل شکل و بلند به طوری که فرد روی حوله بنشیند تا حوله قطرات عرق را به خود جذب کرده در غیر این صورت موجب انتشار بوی بد در فضای اطاق خواهد شد.

 

3- نوشیدن یک لیوان آب قبل از ورود به سونا به جهت پیشگیری از بروز هرگونه عارضه و بهره­مندی کامل از خواص سونا.

 

4- گرمای محیط سونا و یا مدت زمان استفاده از سونا باید به گونه­ای باشد که موجب عرق کردن بیش از حد نگردد؛ چرا که تجمع بیش از حد مواد زائد روی پوست، باعث صدمه به آن و بوی بد و ناخوشایند می­شود.



ادامه مطلب ...
جمعه 29 دی 1391برچسب:, :: 11:16 :: نويسنده : علی محمدی

هر ساله شاهدیم که صدها نفر از هموطنانی که برای گذراندن تعطیلات تابستان و اندکی تفریح به دریا می‌روند، به یکی از بدترین اشکال مرگ که همان غرق‌شدگی است، گرفتار شده، خاطره‌ای تلخ نیز در ذهن و جان بازماندگان بر جای می‌گذارند. 

با وجودی که در سالهای اخیر دلیل اصلی مرگ شناگران دریای خزر به خوبی شناخته شده است، لیکن اطلاع رسانی کافی در این زمینه صورت نگرفته و متأسفانه هر سال در فصل گرما، همان وقایع 
اسفناک سال قبل تکرار می‌شوند. خواندن چند خط زیر می‌تواند برای شما و عزیزانتان اهمیت حیاتی داشته باشد. لذا اندکی برای آن وقت بگذارید. 

 

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، شنا در دریا هرگز مشابه شنا در استخر نیست و علاوه بر دانستن فن شنا و داشتن مهارت زیاد، باید ویژگیهای آب دریا را نیز شناخت. 

آب شور دریا در صورت برخورد با چشم، سوزش چشمی دردناکی ایجاد می‌کند و تمرکز شناگر را کاملاً از بین برده و او را در یافتن مسیر ساحل ناتوان می‌کند. در صورت ورود آب دریا به نای و ریه فرد، سرفه‌های شدیدی ایجاد می‌شود که عملاً شنا کردن را غیرممکن ساخته و شناگر کاملاً مستأصل می‌شود. 



ادامه مطلب ...

امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری
بیماری های قلبی  گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها  صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند.

تولید رادیکال های آزاد، مسئله ای طبیعی است و در طی عمل تنفس به وجود می آید. رادیکال های آزاد تعدادی اتم تک الکترونی هستند و در حین واکنش اکسیژن با بعضی مولکول ها تولید می شوند. اگر بطور ناگهانی تعداد زیادی رادیکال آزاد در بدن تولید شود، باعث می شود یک سری واکنش هایی خاص پشت سر هم شروع شوند.
رادیکال های آزاد با بعضی قسمت های سلول مثل DNA و غشای سلولی واکنش نشان داده و باعث تخریب عمل سلول یا حتی مرگ آنها می شود.

در حالت عادی ، سیستم دفاعی بدن این رادیکال های آزاد را خنثی و بی ضرر می کند. اما عوامل مخرب محیطی مثل اشعه ماوراء بنفش، الکل و آلودگی های محیط باعث می شوند بدن نتواند با این رادیکال های آزاد مبارزه کند. در نتیجه ساختمان و عمل سلول های بدنی توسط رادیکال های آزاد تخریب شده و منجر به بروز پیری زودرس و بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی می شوند.



ادامه مطلب ...
به‌منظور به هوش آوردن مصدومان بهتر است که از ماسک استفاده گردد. همچنین جلوگیری از تماس با خون مصدومین ضروری است. به‌دلیل نوع وظایف ناجیان غریق، به‌طور مستمر در معرض خطر افزاینده تماس با عوامل آلوده کننده قرار دارند. در داخل آب آنان به‌طور دائم در معرض خطر آلودگی هستند. در سواحل عوامل دیگری نظیر فضولات و پس‌مانده‌های پزشکی از جمله عوامل مخاطره‌آمیز به‌شمار می‌روند. آخرین و مهمترین عامل تماس، با مصدومین هست که ممکن است ناقل عوامل بیماری‌زائی در پوست، بزاق و یا خون خود باشد. از عوامل فوق آلودگی‌های آب، شایع‌ترین نوع آن است. خطرناک‌ترین عامل برای سلامتی ناجیان غریق تماس با خون مصدومین است. خوشبختانه کارهای زیادی برای کاهش خطرات ناشی از هر یک از عوامل آلوده‌کننده می‌توان انجام داد. 
تماس با آب: گستره وسیعی از ارگانیسم‌های بیماری‌زا در داخل استخرهای شنا، رودها و دریاچه‌ها و سواحل دریاها و اقیانوس‌ها به‌خصوص سواحل نزدیک به رودخانه‌ها و فاضلاب‌ها یافت می‌شوند. چند نمونه از این عوامل بیماری‌زا عبارت است از: ویروس هپاتیت، ویروس‌های روده، سالمونلا، کریپتوس پوریدیوم، ویبریوفولنیفیکوس و... بیشتر این پاتوژن‌ها متأسفانه توسط فاضلاب‌های انسانی وارد آب می‌شوند و همچنین فضولات حیوانی اهلی و وحشی که در نزدیکی رودخانه‌ها و دریاچه‌ها زندگی می‌کنند به آب‌ها منتقل می‌شوند. چندین طرح پژوهشی در زمینه بیماری‌های انسانی مرتبط با آب‌های آلوده در مناطق مختلف جهان از جمله (استرالیا، کانادا، کاستاریکا، دانمارک، مصر، فرانسه، هلند و لهستان صورت گرفته است. در مناطق گرمسیری که بیشترین بیماری‌ها مشاهده می‌شود و کمترین مطالعات صورت گرفته است، بیشترین بیماری مشاهده شده مربوط به کرم روده است، که از مدفوع سگ و گربه منتقل می‌شود. در مناطق پیشرفته، دومین عامل بیماری‌زا، ضایعات فاسد پزشکی و بیمارستانی است. مطالعات اخیر در انگلستان نشان می‌دهند که این مخاطرات به‌طور پیوسته در مقابل طرح پیش‌گیری از اپیدمی ایدز در میان ناجیان غریق در حال افزایش است.


ادامه مطلب ...
جمعه 29 دی 1391برچسب:, :: 1:10 :: نويسنده : علی محمدی

قدم برداشتن به جلو

[تصویر: 200.jpg]

عمود بایستید.زانو و لگن یکطرف را خم کنید.ساق را صاف کنید و مچ پا را به پشت خم کنید و روی پاشنه پا فرود آیید.به طرف جلو روی انگشتان پا بلند شوید.با پای دیگر این حرکت را تکرار کنید و به جلو گام بردارید.

قدم برداشتن به عقب

[تصویر: 201.jpg]

عمود بایستید،لگن و زانوی یکطرف را خم کنید.ساق را در پشت بدن قرار دهید.مچ پا را به جلو خم کرده و روی انگشتان فرود آیید و به آرامی به سمت پاشنه بچرخید.با پای دیگر تکرار کنید.

قدم برداشتن به پهلو

[تصویر: 202.jpg]



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:31 :: نويسنده : علی محمدی

 

 

 برای مشاهده فایل کلیک کنید

پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:26 :: نويسنده : علی محمدی

نام دیگر بیماری گوش شناگران، التهاب گوش خارجی است که به دلیل وارد شدن آب در کانال گوش ایجاد می‌شود. بهترین راه جلوگیری از بروز این بیماری، خشک و تمیز نگه داشتن کانال گوش می‌باشد.

 کانال گوش به صورت طبیعی از ورود عناصر آسیب رسان به گوش جلوگیری می‌کنند شکل خمیده کانال گوش و خاصیت اسیدی بودن جرم گوش این نکته را نشان می‌دهد.

 

گوش درد اولین علامت است

در طی دو روز اول درد شدیدتر می‌شود. این درد به گوش فشار می‌آورد و سبب خارش کانال گوش می‌شود. در طی روز دوم، کانال گوش قرمز و متورم می‌شود.

وقتی که عفونت پیشرفت کرد، ترشح بدبویی از گوش بیرون می‌آید. ترشحات در ابتدا شفاف هستند، ولی در طی زمان زردرنگ یا خونی می‌شوند. تورم و ترشح به صورت موقتی سبب کاهش شنوایی می‌شوند. بعضی از افراد از سرگیجه و وزوز گوش هم شکایت دارند.

 

موارد فوری مراجعه به پزشک

- افراد مبتلا به دیابت و بیماری‌های تضعیف کننده دستگاه ایمنی بدن مثل ایدز، افراد با سابقه دوبینی چشم و احساس گیجی باید تحت مراقبت‌های ویژه قرار گیرند.

- اگر فردی به گوش درد شدید مبتلا شد، طوری‌که درد او حتی با مصرف استامینوفن و ایبوپروفن کم نشد، نیازمند مراقبت سریع پزشکی است.

استفاده از گوش‌گیر یا همان محافظ گوش به عنوان اقدام احتیاطی برای جلوگیری از ورود آب در حین شنا کردن توصیه می‌شود

 

درمان‌های خانگی برای بهبود بیماری گوش شناگران

از درمان‌های خانگی برای کاهش عفونت و رشد قارچ استفاده کنید.

 

استفاده از الکل و سرکه سفید

از پنبه آغشته به ترکیب سرکه سفید و الکل برای تمیز کردن گوش خود استفاده کنید. سرکه می‌تواند باکتری‌های گوش را از بین ببرد و الکل نیز می‌تواند آب اضافی داخل کانال گوش را خشک کند.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:24 :: نويسنده : علی محمدی

۱- تعیین و مشخص نمودن ابتدا و انتهای فصل

     در گام نخست باید ابتدا و انتهای فصل تمرین مشخص شود. ممکن است تیم شما بهترین تیم استخر یا حتی بهترین تیم شهر باشد، با این حال باید ابتدا و انتهای فصل تمرین مشخص شود. مربی و شنــاگران باید بدانند که از چه تاریخی تمرینات آغاز خواهد شد و در چه تاریخ و مسابقه­ای باید نتیجه تلاشها مورد ارزیــابی قرار گیرد. در واژه علم تمرین به یک فصل تمرین، ماکروسیــکل می­گویند. بنابراین ماکروسیکل از یک مسابقه مهم تا مسابقه مهم بعدی است. تمام مربیان باید در گام اول ماکروسیکل تمرین را مشخص نمایند.

۲- تعییـن اهداف ماکـروسیـکل

     پس از آن که ابتدا و انتهای فصل تمرین مشخص شد، مربی انتظارات کلی خود از تیمش را در جدولی می­نویسد. این جدول به صورت فرضی نگاشته شده و بدیهی است که هر مربی باید با شناخت و تجربه خود اقدام به تعیین اهداف تیمش نماید. البته برنامه تعیین شده باید به صورت مکرر مورد بازبینی قرار گیرد تا در صورت نیاز تعدیل شود.

۳- تعیین اهداف مزوسیکل

     پس از تعیین اهداف کلی فصل، ماکروسیکل را به بخش های کوچکتری تقسیم می کنیم تا بتوان در مراحل قابل کنترل تری فصل تمرین را پیش برد. برخی مربیان هر 3 تا 8 هفته تمرین را یک بخش کوچک در نظر می گیرند و آن را مزوسیـکل می نامند. سپس مزوسیکل را به هفته های تمرین تقسیم نموده و هر هفته رامیـکروسیکل می­نامند. بنابراین هر مزوسیکل، 3 تا 8 میکـروسیکلی است که با اهداف ویژه ای تشکیل شده است­.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:23 :: نويسنده : علی محمدی

شايد اين رويداد طبيعي ترين اتفاق عجيب دنيا باشد، نوزادهايي كه به تازگي از رحم مادر خود بيرون آمده اند به راحتي در آب شنا مي‌كنند. اين موضوعي است كه يك موسسه خدماتي در لندن از آن استفاده كرده است.

نوزادهاي تازه به دنيا آمده به خاطر غوطه ور بودن در محيط آبي در رحم به طور طبيعي كاملا با محيطهاي آبي سازگارند.اين استخر ويژه براي اولين بار در جهان به طور خاص براي كودكاني كه كمتر از شش هفته سن دارند ايجاد شده است.مدير اين موسسه مي‌گويد: 9 ماه غوطه ور بودن در آب سبب مي‌شود تا كودكان به طور مادرزاد از بدو تولد قادر به شنا كردن باشند.
وي مي‌افزايد بسياري از والدين كودكان خود را از هفته‌هاي آغازين به اين موسسه مي‌آورند تا اين هنر مادرازد را به مرور از ياد نبرند. او مي‌افزايد زماني كه كودكان به اين محيط آورده مي‌شوند گويي كاملا آرام ميشوند، انگار به جايي بازگشته اند كه آرامش را در آن پيش از اين تجربه كرده اند. بنا به گفته مدير اين موسسه شنا از اوان نوزادي سبب بهبود و تسريع رشد عضلاني، ذهني و زباني و افزايش ميل به اجتماعي شدن در كودكان مي‌گردد.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:21 :: نويسنده : علی محمدی

روزی دانشمندی آزمایش جالبی انجام داد .او یک اکواریوم ساخت و با قرار دادان یک دیوار شیشه ای در وسط اکواریوم آن را به دو بخش تقسیم کرد .

در یک بخش ,ماهی بزرگی قرار داد ودر بخش دیگر ماهی کوچکی که غذای  مورد علاقه ماهی بزرگتر بود .

ماهی کوچک تنها غذای ماهی بزرگ بود و دانشمند به او غذای دیگری نمی داد.

او برای شکار ماهی کوچک ؛بارها و بارها به سویش حمله برد ولی هر بار با دیوار نامرئی که وجود داشت برخورد می کرد همان دیوار شیشه ای که او را از غذای مورد علاقه اش جدا می کرد....

پس از مدتی , ماهی بزرگ از حمله و یورش به ماهی کوچک دست بر داشت .او باور کرده بود که رفتن به آن سوی آکواریم و شکار ماهی کوچک ,امری محال و غیر ممکن است !

در پایان دانشمند َ شیشه ی وسط آکواریوم را برداشت و راه ماهی بزرگ را باز گذاشت . ولی دیگر هیچگاه ماهی بزرگ به ماهی کوچک حمله نکرد و به آن سوی آکواریم نیز نرفت

 میدانید چرا ؟ !!

دیوار شیشه ای دیگر وجود نداشت , اما ماهی بزرگ در ذهنش دیواری ساخته بود که از دیوار واقعی سخت تر و بلندتر می نمود و آن دیوار ,دیوار بلند باور خود بود .باوری از جنس محدودیت !باوری به وجود دیواری بلند و غیر قابل عبور ! باوری از ناتوانی خویش

اگر ما در میان اعتقادات و باورهای خویش جستجو کنیم ,بی تردید دیوارهای شیشه ای بلند و سختی را پیدا خواهیم کرد که نتیجه مشاهدات و تجربیات ماست و خیلی از آنها وجود خارجی نداشته بلکه زاییده باور ما بوده و فقط در ذهن ما جای دارند .

پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:19 :: نويسنده : علی محمدی

اگر ستون فقرات را از نیمرخ نگاه کنید ، یکسری فرو رفتگیها و برجستگیهائی در قسمتهای مختلف آن خواهید دید . در حالت طبیعی  ستون فقرات گردن از یک انحنا ( تقعر )بسمت داخل برخوردارند ، ستون فقرات پشتی انحنا بسمت خارج ( تحدب ) و ناحیه ی کمر انحنای رو به جلو ( تقعر ) دارند. به خاطر شباهت انحنای کمر به شکل ظاهری لوردهای انگلیسی به هنگام ایستادن ، اصطلاح لوردوز برای این حالت بکار برده شده است ! وجود این انحناها نقش بسیار مهمی برای ما دارد و بسیاری از توانائی های ما در اثر همین برجستگیها و فرورفتگیها به وجود می آید، و توانائی ایستادن ما تا حد زیادی مدیون همین انحناها می باشد! میزان انحنای ستون فقرات در یک ناحیه ، بر سایر قسمتها نیز اثر می گذارد و سبب تغییر آنها می شود.
وقتی میزان انحنای کمر به حدی بیشتر از میزان طبیعی آن برسد اصطلاحا ان را هیپرلوردوزیس یا گودی کمر می نامند
 زاويه‌ كمري‌ خاجي‌ :

 اگر صفحه‌اي‌ از ديسك‌ مابين‌  5 L و  1 S  عبور كند با صفحه‌اي‌ كه‌ موازي‌ بازمين‌ است‌ زاويه‌اي‌ در حدود 30درجه‌ تشكيل‌ مي‌دهد كه‌ به‌ اين‌ زاويه‌، زاويه‌ كمري‌ - خاجي‌  Lumbo sacral angle   مي‌گويند. اگر مقدار اين‌ زاويه‌ در اثر چرخش‌ قدامي‌ لگن‌ افزايش‌ يابد شخص‌ دچار لوردوز كمري‌ شده‌ و اگر زاويه‌ كمري‌ - خاجي‌ براثر چرخش‌ خلفي‌ لگن‌ از 30درجه‌ كاهش‌ يابد كمر صاف‌ ايجاد شده‌ است‌ .



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:18 :: نويسنده : علی محمدی

شايع ترين مفصلي که دچار سائيدگي مي شود زانو است . درد زانو در ميان مردم بسيار شايع مي باشد . بويژه در بين افراد چاق و سن بالا بيشتر مشاهده مي شود .

* علت سائيدگي زانو چيست ؟

اين بيماري ناشي از روند فرسودگي است که بطور طبيعي و بالا رفتن سن ايجاد مي شود ،‌البته تقريباً هميشه عواملي وجود دارند که موجب تسريع اين روند مي شوند . شايعترين عامل چاقي مي باشد که اثر سوء بر روي زانو دارد ولي چنين اثري را بر روي ران و مچ پا ندارد .

عوامل مساعد کننده ديگر عبارتند از شکستگي هايي که سبب ناهمواري سطوح مفصلي مي گردد . بيماري قلبي که باعث آسيب ديدن غضروف مفصلي شود از جمله آنها مي توان روماتيسم مفصلي ،‌ عفونتهاي مفصلي زانو پارگي منيسکها و غيره ... را نام برد . در يک راستا نبودن استخوان ران و استخوان درشت ني که در نزديک يا دور شدن زانوها از هم ديده مي شود .

در اين بيماري غضروف مفصلي فرسايش يافته استخوان زير آن سخت شده رشد آن در کناره هاي مفصلي سبب ايجاد خارهاي استخواني مي گردد که مشخصه بيماري مي باشد .

 

* علائم سائيدگي زانو چيست ؟

معمولاً بيمار يک خانم چاق مسن است که از درد زانو شاکي مي باشد . در اغلب موارد هر دو زانو گرفتار مي باشند. درد مفصل بتدريج افزايش مي يابد و پس از فعاليت غيرعادي بدتر مي باشد . حرکات زانو تا حدودي محدود شده و با صدايي شبيه خرد شدن همراه هستند . ورم مفصل مگر از فعاليت شديد ديده نمي شود . در نگاه عضله چهار سرران تحليل رفته است . در موارد شديد بيماري زانو خم شده و تغيير شکل بصورت دور يا نزديک شدن زانوها از هم ديگر ايجاد مي شود .



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 23:17 :: نويسنده : علی محمدی

درمان سندروم خروجي صدري معمولا با اندازه گيري هاي دقيق موفقيت آميز خواهد بود، به خصوص زماني كه اين عارضه درمراحل ابتدايي تشخيص داده شود.

درمان اين سندروم شامل حركات ورزشي مختلفي است كه به طور مؤثر بافتهاي خروجي صدري را متسع مي كنند. اين كار را با وزن دست ها يا بدون آن براي كشش خروجي به وضعيت باز و كشيده انجام مي دهند. افراد ورزش هايي را براي بالا بردن شانه هاي افتاده و نيز براي آرام كردن عضلات اطراف خروجي صدري در خانه يا محل كار انجام م يدهند. اغلب تغييرات موثر و پيوسته وضيعتي همراه با فيزيوتراپي، ماساژ درماني و انجام ورزش هاي خاص و استراحت كافي كفايت م يكند.

دوره بهبودي ممكن است طولاني باشد، ولي مجددا با عدم رعايت حالات بدني، مجددا عود مي كند. درمان هاي سندروم خروجي صدري عبارت است از:

1) درمان جسماني : در اين روش بيمار م يآموزد كه چگونه براي تقويت عضلات شانه و باز شدن خروجي صدري حركات ورزشي را انجام دهد و دامنه حركات و حالات بدني خود را بهبود بخشد. اين حركات ورزشي، در طول زمان، فشار وارد بر عروق خوني و اعصاب را در خروجي صدري برمي دارد.

2) آرامش : روش هايي كه باعث آرامش شما مي شوند، مانند تنفس عميق، از كشيدگي شانه ها جلوگيري كرده و به حفظ حالت جسمي در وضعيت ايده آل كمك مي كند.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 17:23 :: نويسنده : علی محمدی

 

رابطه ورزش و هوش
محققان سوئدی براساس تحقیقات خود دریافتند: افزایش فعالیت بدنی محصلان به آنها در بهبود نتایج درسی کمک می کند.

ورزش کنید؛ نمرات بهتری بگیرید

محققان سوئدی براساس تحقیقات خود دریافتند: افزایش فعالیت بدنی محصلان به آنها در بهبود نتایج درسی کمک می کند.

محققان در تحقیقات خود بیش از 200 دانش آموز را به مدت 9 سال زیر نظر گرفتند.
محققان این دانش آموزان را به دو گروه تقسیم کردند به گونه ای که برای یک گروه درسهای تربیت بدنی در طول پنج روز درهرهفته به همراه تمرین های بیشتر توازن و هماهنگی در نظر گرفته شد اما برای گروه دوم سطح عادی تمرین های بدنی در نظر گرفته شد.این تحقیقات نشان داد: 96 درصد دانش آموزان گروه اول نتایجی گرفتند که توانستند وارد دبیرستان شوند اما این میزان در باره گروه دوم 89 درصد بود.

 

این تفاوت به طور خاص خودش را بین دانش آموزان پسر نشان داد به گونه ای که دانش آموزان پسر گروه اول نتایج بالاتری در درسهای زبان سوئدی و انگلیسی، ریاضیات، تربیت بدنی و سلامت نسبت به دانش آموزان پسر گروه دوم گرفتند.انگرید اریکسون از دانشگاه مالمو سوئد گفت: ما به طور علمی تاکید می کنیم که تربیت بدنی روزانه و تحرک نه تنها مهارت های حرکتی دانش آموزان بلکه نتایج درسی آنها را نیز بهبود می بخشد.

 


منبع :Salamtnews.com

پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 17:22 :: نويسنده : علی محمدی
بهترین راه درمان آرتروز
گروهی از دانشمندان استرالیایی با بررسی نتایج مربوط به 18 سری مطالعات گوناگون در زمینه درمان آرتروز دریافتند، انجام...

 تحقیقات اخیر نشان می دهد، بهترین و موثرترین روش درمانی آرتروز انجام تمرینات ورزشی منظم است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه NDTV کشور هند، بنا به اعلام محققان تمرینات ورزشی منظم می تواند مخصوصاً در درمان آرتروز ناحیه زانو بسیار مفید باشد.
گروهی از دانشمندان استرالیایی با بررسی نتایج مربوط به 18 سری مطالعات گوناگون در زمینه درمان آرتروز دریافتند، انجام تمرینات منظم ورزشی و بالاخص تمرینات قدرتی راهی مفید در درمان آرتروز ناحیه زانو است.
در این سری مطالعات گسترده، پژوهشگران بیش از 2800 بیمار 55 تا 74 ساله مبتلا به انواع گوناگون آرتروز را مورد بررسی قرار داده بودند.
در انتها مشخص شد، در کنار تاثیر دیگر فاکتورها، بهره گیری از تمرینات قدرتی آن هم به طور کاملا منظم می تواند بهبود چشمگیری در وضعیت این دسته از بیماران مخصوصا در بهبود وضعیت آرتروز ناحیه زانو بوجود آورد.

 
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ

 

منبع: سلامت نیوز

پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 17:21 :: نويسنده : علی محمدی
چه ورزشی برای زانو درد خوب است ؟
برای بسیاری از كسانی كه زانو درد دارند ورزش توصیه می‌شود اما چه ورزش‌هایی برای زانوهای خراب مفید است.
 
ورزش هایی که برای شما مفید هستند:
شنا كردن اولین گزینه پزشكان است.شنا به جز شنای كرال پشت،برای زانوها بسیار مفید است. علاوه بر شنا می‌‌توان در قسمت كم عمق استخر قرار گرفته و به مدت 15 دقیقه در مسیر عرض استخر راه رفت.این كار موجب می‌‌شود بدون وارد آمدن فشار بر مفصل زانوی مبتلا به آرتروز، عضلات اطراف زانو تقویت شود تا وزن اندام‌های فوقانی به زانو وارد نیاید.البته امكان این ورزش همیشه مهیا نیست.دومین گزینه پیاده‌روی است.پیاده‌روی فشار زیادی بر زانوها وارد نمی‌كند. پیاده‌روی سریع،اگر قبلا آسیبی در زانوهایتان نداشته‌اید،مشكلی ندارد.اما به زانوهای معیوب آسیب می‌رساند.دوچرخه‌سواری نیز بر روی زانوها فشار زیادی وارد نمی‌كند.به‌طور كلی هرگونه فعالیتی كه فشار كمی بر زانوها وارد كند و یا فعالیت‌هایی كه در آنها شما مجبور نیستید به‌سرعت تغییر جهت بدهید،برای زانوها مشكل‌ساز نیستند.
 


ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 17:20 :: نويسنده : علی محمدی
فواید و مضرات ورزش شنا
شنا یک فعالیت جسمی است که همۀ افراد در هر سنی، آن را به طور وسیع انجام می‌دهند، این ورزش کامل، فواید بسیار زیادی برای بدن دارد.

شنا

خصوصیات و ویژگی ها
 بنابراین در برنامه های تناسب اندام و ریکاوری از آن استفاده می‌شود. نوزادان از زمانی که جنین بودند درون آب قرار داشتند، پس از نوزادی تا هر سنی می‌توان شنا کرد. زنان باردار نیز می‌توانند از ورزش های درون آب بهره ببرند.

اصلی ترین ویژگی این رشتۀ ورزشی این است که از سنگینی انسان می‌کاهد. درون آب مفاصل دیگر تحت فشار نیستند و عضلات فقط در مقابل مقاومت آب کار می‌کنند. هم برای تفریح و هم برای مسابقه می‌توان شنا کرد، بنابراین شنا نیازهای مهم جسمی خصوصاٌ نیاز به ورزش را تأمین می‌کند. هم زمان و هم شدت شنا قابل تعدیل است، به همین علت همۀ افراد با هر سطح توانایی و بنابر ظرفیت های خودشان می‌توانند شنا کنند.



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:, :: 17:18 :: نويسنده : علی محمدی

بیماری شانه شناگران

 

شانه شناگران واژه ای است که جهت بیان مشکلات و درد شانه در شناگران حرفه ای و شنا گرانی که به صورت رقابتی فعالیت می کنند بکار می رود. ورزش شنا از این حیث که در آن از اندام فوقانی جهت حرکت به جلو استفاده می شود ورزش غیر معمولی است، همین امر یعنی استفاده از اندام فوقانی جهت جهت حرکت بخصوص در محیطی آبی ( که نسبت به هوا مقاومت بیشتری دارد ) سبب می گردد آسیب های ناشی از استفاده بیش از اندازه از اندام فوقانی مثل همین شانه شناگران و .... فرکانس بروز زیادی داشته باشد.

 

 

فرکانس

 

میزان بروز آسیب های شانه در ورزشکاران شنا بین 67 – 3 % تخمین زده می شود. در آمریکا میزان بروز درد شدید شانه در ورزشکاران رشته ورزشی شنا که به صورت مرتب و حرفه ای شنا می کنند حدود 35 % تخمین زده شده است.



ادامه مطلب ...
تبلیغات وِیژه
امکانات

IranSkin go Up
« ارسال برای دوستان »
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools
پيوندها


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 48
بازدید کل : 31149
تعداد مطالب : 50
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1